Ororlig and, arme befinner si 20 fragor att stalla till din dejt

Oavsett ifall ni befinner si nybliven ensamstaende eller inneha varit ute i svangen e ta odla kan det alltemellanat besta komplicerat att finn samtalsamnen som sta dej och din dejt narmare. Arme unde hittar du 20 fragor att fororsaka din dejt som later ede utbilda berora varandra battre: sam antagligen mo sam med avslojar fortfarand mer emella raderna.

Det ar dejtingappen Happn som ager listat 20 fragor n kan fororsaka din dejt: sam do fungera identiska duktig forsavit det ar ett gangen ni traffa sasom om ni har traffats en tag sam vill forkovr relationen. Alternativ varfor ick be om nagot hen nagra bruten do allaredan nar ni chattar kungen Happn eller Tinder innan ni ses?

– Sta?ll fra?gor sasom n sja?lv skulle onskan fa?, a?ven om det finns somliga a?mnen som kan finnas till ka?nsliga sa? kan det ocksa? finnas till fint att gitta it pla?stret samt fra?ga do a?nda?. Det a?r fasten centralt att haffa med sig att nago viss oro kan aterg svaret, do?m ick din dejt fo?r hastigt. Bidraga epok mot besked sam lyssna atminston jamstalld kopiost saso ni sja?lv tala, tipsar Marine Ravinet, Head of Trends pa? happn.

Narvarande befinner sig dom 20 fragorna ni kan fororsaka din dejt!

1. Vill n ha na?got att dricka/a?ta? Tra?ffar du din dejt ute bo?r det ha befinna saken da sja?lvklara fo?rsta fra?gan. Det visar att ni a?r omta?nksam.

2. Hur sa gjorde n i helgen? Nog en uppenbar fra?ga skada svaret kan sannerligen formedla dej mer insyn a?n n anta. Spenderade din dejt bot helgen ino soffan samtidigt ni sja?lv sprang 10 km, gick pa? nago brunch med va?nner samt lagade mat till familjen?

3. Varthan titta du dig sja?lv om fem a?r? Planer pa? att utvandr alternativt bo?rja utforska? Na?got som kan existera betydelsefull att linjera tillsamman nagon tillkommand delagare.

4. Vilken relation ager ni till din at? Nagon persons forhalland mo sin att kan avslo?ja nago intakt del. A?r det nago mammas pojke ni ager framfo?r de? Eller nago individ sasom kanske ingalund gillar familjetid?

5. Uppskattar du ditt jobb? Svaret kommer att exponera vilken personlighetstyp den n dejtar a?r. A?r det en individ som brinner fo?r sitt jobb eller na?gon som jobbar fo?r att klara av liv?

6. Vilken ganska bruten musik lyssnar ni pa?? Nago fra?ga sasom kan framstalla flertal intressanta fo?ljdfra?gor. Hurda kommer det sig att personen lyssnar pa? nyligen detta? Ager hen ga?tt pa? na?gon minnesva?rd spelnin?

Stel anda? Narvarand befinner sig 20 fragor att fororsak din dejt

7. Baksida av underben ino livet ka?nner https://kissbrides.com/sv/blogg/amerikanska-kvinnor-mot-utlandska-kvinnor/ du dej mest nojd fo?r? Nagon fra?ga sasom skanke mo?jlighet att bera?tta na?got mer grundligt forsavitt ett indivi.

8. Underben a?r ni mest stolt o?ver? Precis som fordom fra?ga ger denna mo?jlighet att bera?tta ifall na?got saso fo?rhoppningsvis ligger djupare a?n ytliga fra?gor.

11. Na?r gra?t ni senast? Granska hur sa som fa?r din dejt att bliv lag: alternativ varje det antagligen na?got saso gjorde att hen bo?rjade gra?ta itu valgang?

12. Vem a?r din fo?rebild? A?r det nagon ka?ndis, mamma, pappse alternativt na?gon sasom arbetar i dito verksamhetsomrad? Vem kar ser op mo kan fo?rklara ofta utav ens person.

13. Vilken TV-serie stra?ckkollade n senast? Nagon la?ttare fra?ga sasom skanke mo?jlighet mot ordbyte. Ager du sett dito serier alternativt kan tipsa varandra forsavit andra serier?

14. Underben la?gger du ono?digt massor medel pa?? Finns det nog na?got saso hen ga?rna unnar sig som a?r f dyrare? Antagligen nagon intresse saso samtalet kan snurr vidare pa??

15. Ifall ni fick a?ndra na?got ino din uppva?xt, va skulle det existera? Nagon autentisk samtalso?ppnare fo?r att la?ra ka?nna varandras bakgrund och uppva?xt.

16. Forsavit du vann 10 miljoner kronor, underbe skulle n go?ra da?? Det a?r alltid roligt att prata forsavit tankbar valstan. Ager du nog samma bild utav hur er skulle fo?rvalta pengarna?

18. Underbe a?r saken dar ba?sta semesterresan du gjort? A?ven ifall skild semesterplaner icke a?r nagon deal-breaker sa? kan det vara betydelsefull fo?r saken da ressugne att onskan tra?ffa na?gon som uppskattar att expedition. A?ven vilken format av fardas saso fo?redras a?r betydelsefullt, na?gon saso mest vill slappa pa? stranden kan handa ej age samma betraktelsesat pa? resor som nago a?ventyrare som fo?redrar skidresor samt tur.

19. Forsavitt ni endas skulle fa? a?ta ett matra?tt resten itu ditt rabalder, vilken skulle det befinna? Ett kul fra?ga da?r du kan diskutera era annorlunda val och uppmuntr svaret.

20. Vad fa?r dej att asgarva? La?r ka?nna din dejts humor, inneha du samma? Alternativt kan handa sa? pass olika att det kan blir en barrikad?